Uitdeuken van uw auto door Carrosserie Streep

Autoschade uitdeuken

Voor carrosserie Streep is het uitdeuken van een wagen meer dan onderdelen vervangen. Wanneer het mogelijk is de wagen te repareren, zal dit de prijs voor de klant drukken.

Wij streven altijd naar kostenbesparend te werken in het voordeel van de klant. Dat wil zeggen dat wij kiezen voor reparatie boven het vervangen van onderdelen wanneer dit goedkoper zal zijn. Andersom geldt uiteraard ook.

Moderne uitdeuktechnieken

Bij carrosserie Streep gebruiken wij de modernste uitdeuktechnieken. Als geoefend plaatslager werken wij elke lichte schade uiterst nauwkeurig weg. Voor het zwaardere werk beschikken wij over een richtbank.

Richtbank Car-Bench Celette

RichtbankWanneer een wagen grotere schade heeft aan de carrosserie biedt onze richtbank Car-Bench Celette uitkomst. Op deze hefbrug kan de wagen volledig worden vastgezet. Daarmee blijft het onbeschadigde deel van de wagen op zijn plaats en is het mogelijk de beschadigde onderdelen weer recht te trekken.

Hagelschade

Heeft uw wagen hagelschade opgelopen? Ook voor het uitdeuken van hagelschade bent u bij carrosserie Streep in Antwerpen aan het juiste adres.
Meer over hagelschade >

 

Scherpe prijs

Voor een correct bestek aan een scherpe prijs brengt u een bezoek aan onze werkplaats.

Bekijk hier de route >>

Onze projecten

Bekijk al onze projecten >>

Carrosserie Streep

Adres:
Vandenpeereboomstraat 61
2140 Borgerhout (Antwerpen)
Telefoon: 03 271 13 93
Fax: 03 272 26 16

Carrosserie Streep